Ny live lovsangs-cd fra Nørrebro

For andet år i træk udgiver Kirken i Kulturcenteret på Nørrebro i København en live lovsangs-cd – denne gang med 11 helt nye, danske sange.Lovsangsbandet fra Kirken i Kulturcenteret på Nørrebro har for andet år i træk indspillet en live lovsangs-cd. Indspilningen fandt i år sted i en fyldt Kultursal i Københavns Kulturcenter i marts måned, og det blev en lovsangsaften præget af tilbedelse, hengivelse, fest og høj musikalsk kvalitet. Den nye lovsangs-cd, der udkommer 1. maj hedder ”Live LOVSANG Lige nu” og består af 11 helt nye danskskrevne lovsange. Stilen er rå og rocket, og numrene spænder bredt – fra energiske uptempo sange over smukke ballader.

Et løft til dansk lovsang

Live LOVSANG gruppen er meget mere end lovsangsudgivelser. Det er et ambitiøst lovsangsprojekt med fokus på at servicere lovsangen i kirker over hele Danmark. Ideen er gennem en årlig cd-udgivelse, afholdelse af lovsangsfester og undervisningsseminarer rundt om i landet at kunne give dansk lovsang et løft med inspiration, nye sange til kirkerne og relevant undervisning om lovsang og tilbedelse.
Bag projektet står lovsangsteamet i Kirken i Kulturcenteret med Andreas Mathew og Katrine Høgenhaug i spidsen.
Domino