The Simpsons’ tegnere fandt håb efter tragedie

Tegnefilmshelten Homer Simpson råber ofte ”do´h”, når tingene ikke går som planlagt. Men to af seriens tegnere gør det modsatte.Det er Maria og Lance Wilder, som har haft nogle meget hårde år, men tror på, at Gud har hjulpet dem igennem.
Lance og Maria mistede et barn. Midt i den frygtelige sorg fik Maria konstateret brystkræft. Maria har fået kemoterapi seks gange og stråleterapi 33 gange.

Bad til Gud

Maria og Lance Wilder ved, at Gud har hjulpet dem.

Marias indstilling ændrede sig til det positive en dag, hun var på vej hjem i bilen med sine børn.
– Jeg bad Gud om at tage de vrede og bange følelser fra mig. Jeg var nødt til at være til stede for mine børn – uanset, om det var for en uge eller 50 år. Pludselig mærkede jeg alle de svære ting blive løftet af mig. Og jeg følte glæde, fortæller Maria.
– Det betød ikke, at de næste måneder var fysisk lette, men jeg fik den byrde løftet af mig, og jeg vidste, at Guds nåde ville hjælpe mig igennem det hele.
Jeg fandt ud af, at mit forhold til Gud blev styrket af de mennesker omkring mig, der viste mig Guds kærlighed.
Jeg havde ikke selv følelsesmæssig energi til at bede, og jeg blev nødt til at lære at acceptere Guds kærlighed fra andre, fortæller Maria.

Humor er vigtig

– Som familie grinnede vi meget af, at jeg var helt skaldet og af, at jeg kunne glemme ting. Den slags kunne ellers få én ned med nakken, fortæller Maria.
– Man er nødt til have sin humoristiske sans med. Det hjælper én til at komme igennem. Der er negative øjeblikke, der viser sig at være en gave, hvis man bare ler, konkluderer hun.
Parret har designet ”The Simpsons” siden 1990 og har også arbejdet på Simpsons-filmen, der forventes at have premiere i juli.