Begynder nyt arbejde i Burma

MYANMAR (BURMA) – Danmission begynder nyt udviklingsarbejde.Danmission har besluttet at udvidde sit arbejde i Asien. Det sker, når organisationen i år går i gang med nye projekter i Myanmar – også kendt som Burma.
– I Myanmar vil vi knytte kontakt til flere samarbejdspartnere, og vi regner med at kunne komme til at arbejde med teologisk uddannelse, dialog og fattigdomsbekæmpelse, fortæller organisationen i sit nyhedsbrev.
– Nok er der tale om et nyt land, men arbejdsmæssigt vil det kommende arbejde hænge sammen med, hvad vi har været med i og stadig deltager i i Hong Kong, Cambodja og Indien, lyder det i Danmissions nyhedsbrev.
Myanmar ligger i Sydøstasien med kyst ud til den Bengalske bugt og grænser op til Bangladesh, Indien, Kina, Laos og Thailand. Det er kendt for sit militærdiktatur og regnes for et af de fattigste lande i Asien.
-mibo