KBC-bibelskole bliver bredere

Københavns Bibeltrænings Center får gæstelærere fra frikirker i hele landet.Kendte frikirkeledere er blandt gæstelærerne, når KBC til august åbner for et nyt hold.

Jørgen Christensen har været med i KBC siden 2005. I januar blev han rektor for bibelskolen. Derudover har han i de sidste 36 år været pastor i forskellige pinsekirker.

Op i mod 1.000 elever har indtil nu været på bibelskole i frikirken Københavns Bibeltrænings Center, som er en af de nyere troskirker.
Fra januar fik bibelskolen ny rektor, nemlig den tidligere pinsepræst Jørgen Christensen. Og han har skaffet en del lærere fra de ”gamle” frikirker.
De nye gæstelærere er Anders Ova, tidl. lærer på Pinsevækkelsens Højskole i Mariager, samt pinsepræsterne Frede Rasmussen og Bergur Skovgaard, Århus.
Desuden Paul Conrad, Mariager, Sven Axel Conrad, Aalborg, Bruno Knutzen, Roskilde, Raymond Marquardt, Haderslev, Elin og Jens Haslund Thomsen, Frederikshavn, Inger og Asbjørn Kristiansen, Århus, Hans P. Pedersen, København, Martin Bergsøe, Nykøbing Falster og Henrik Czismadia, Thisted.

Ikke en almindelig
bibelskole

– Skolen blev til gennem en vision om at se kristne blive trænet og udrustet med Guds ord, fortæller Jørgen Christensen.
– Bibelskolen er et to årigt træningsforløb, hvor det første år lægger en stærk grund i det personlige liv, og det andet udruster til tjeneste.
Undervisningen er ikke kun teoretisk. Der er stor vægtlægning på praktisk tilegning. Skolen vil gennem Guds ord bygge elevernes karakter op og frigøre dem til at virke i deres kald, siger Jørgen Christensen.
Målgruppen for bibelskolen er troende, som ønsker hjælp og vejledning til at lykkes i deres hverdag, heriblandt unge, forkyndere og forretningsfolk.

Udenlandske
gæstelærere

Fra udlandet kommer Theresia Wairimu, Kenya, biskop Bernard, Holland, profet David Buck Hudson, Sverige, Stefan Edefors, Sverige og Egon Davidsen, Norge
Der vil bl.a. blive undervist i følgende emner: Tro, Retfærdighed, Åndens gaver, Bøn, Tjenestegaverne, Evangelisation, Bibelens syn på penge, Ånd, sjæl og legeme. Oversigt over Det Gamle Testamente og Nye Testamente, Bibelens inspiration, Bibelens syn på lidelse, Udfrielse, engle og åndsmagter, Jesus liv og tjeneste, Lovsang, Hjælpetjenester.