Ny rekord for Kristen LokalRadio

138.122 kr. blev indsamlet, da Kristen LokalRadio i Århus holdt det traditionsrige cykelsponsorløb på Århus Cykelbane.Endnu engang blev der slået indsamlingsrekord, da Kristen LokalRadio i Århus søndag den 10. juni holdt det traditionsrige cykelsponsorløb på Århus Cykelbane.

Med solskin fra en nærmest skyfri himmel og temperaturer på omkring 30 grader var scenen sat for cykelsponsorløbet på Århus Cykelbane.

Med solskin fra en nærmest skyfri himmel og temperaturer på omkring 30 grader var scenen sat for cykelsponsorløbet. – Det indsamlede beløb endte på 138.122 kr. Og det er 8.000 kr. mere end den fantastiske rekord sidste år, fortæller Martin Eskesen, daglig leder af Kristen LokalRadio.
I alt 16 cykelryttere – heriblandt tre præster fra Århus og en enkelt pauserytter på trehjulet cykel, stod for at køre pengene ind.
– Vi må betegne det som en kæmpe succes, og vi håber på, at vi må få visdom til at forvalte pengene på den rette måde. Vi ser dette som et klart udtryk for, at der fortsat er opbakning til, at Århus skal have en folkekirkelig radio, siger Martin Eskesen.
– Cykelsponsorløbet er af helt afgørende betydning for radioens eksistens. De fleste penge fra dette cykelløb går til løn, men der skulle også gerne blive råd til nødvendige nyinvesteringer, bl.a. i form af nyt udstyr.
Schwartz