Spejdere på mærkerne

I anledningen af spejderbevægelsens 100 års jubilæum er der blevet fremstillet to spejderfrimærker – de kan købes fra onsdag d. 6. juni.Frimærkerne fås med to forskellige motiver til hver sin pris. Udover frimærkerne er det også muligt at købe førstedagskuverter med to eller fire frimærker.
Lav din egen samling: Rigtigt mange andre lande har også fået lavet frimærker i anledning af jubilæet. Hvor mange forskellige mærker kan I nå at samle i din gruppe? Kontakt alle de udenlandske spejdere, I kender, og måske også nogle udlændinge, der ikke er spejdere. Send dem et postkort med et spejderfrimærke og bed om at få ét retur. Så er starten lavet til gruppens egen frimærkesamling.
Der arbejdes på at lave en plakat med alle de forskellige landes frimærker, så du kan se, om du og/eller din gruppe har dem allesammen.
Engelbrekt