Ungdoms-team fra L.A. besøger Danmark

Teenagekirken Ungefair har i snart to år arrangeret månedlige lovsangsevents i Apostolsk Kirke på Frederiksberg, og det støt voksende projekt få nu udenlandsbesøg.

Der kommer mellem 30 og 60 unge til de månedlige Ungefair aftner, hvor programmet står på lovsang, fælleskab og undervisning.

Ungdoms-teamet ”FREEDOM STOMP TEAM”, der kommer fra ”Church on the Way” i Los Angeles, har pakket kufferten med Guds ord og en masse rytmik og taget turen over Atlanten.
Gruppen arbejder med sang og musik og den særlige trommegenre STOMP. Derudover optræder gruppen med den helt nye prædikenform spoken word, som er korte tekststykker, fremført til musik.
Flere af gruppens medlemmer kommer fra L.A.s slumkvarterer, og hver har sin personlige historie at fortælle, men alle har de friheden gennem Jesus til fælles.
Gruppen besøger Apostolsk Kirke på Filippavej lørdag den 30. juni. Det vil være en aften med fed lovsang, STOMP og spoken word.
I ugen efter skal de unge amerikanere optræde på de københavnske gågader. De skal også gæste Apostolsk Kirkes juniorlejr i Odsherred, hvor de udover at optræde for børnene skal lære deres kunst fra sig med en STOMP-workshop. FREEDOM STOMP TEAM skal også en tur til Apostolsk Kirkes sommerstævne i Kolding.
Annika