Flere kendte finder Gud

Den opsigtsvækkende arving til Hilton hotellerne, Paris Hilton, har levet et skandaleombrust vildt liv og blev i juni dømt til 45 dages fængsel på grund af uagtsom kørsel i bedugget tilstand.
Det har sladderpressen skrevet meget om. Men den kristne engelske avis New Life citerer den 26-årige celebrity for, at have sagt til flere medier: ”Jeg måtte i fængsel for at finde Gud”.
– Jeg er ikke den samme person som før. Jeg er blevet meget mere åndelig. Gud har givet mig denne nye chance, siger hun og nævner, at hun nu vil gøre en forskel ved at hjælpe syge børn og kræft- og sklerose-patienter. Avisen nævner, at også MC Hammer, Geri Halliwell, Prince og Lindsay Lohan for nylig er kommet med bekendelser om deres tro på Gud. Avisen opfordrer kristne til at bære over med, at de kendte ofte er umodne i troen.
Henri.