Frikirken EuroLife på jagt efter nye lokaler

Sidste sommer fik frikirken EuroLife i Århus mulighed for at holde deres søndagsmøder i Auktionshuset i Mejlgade. Men fra midten af september er det slut. Derfor er frikirken nu på jagt efter et nyt lokale.

Pastor Linda Wilson

Informationen fra Auktionshuset er kommet som en overraskelse for kirkens pastor, Linda Wilson.
Hun har først for nylig fået nyheden:
– Lige inden jeg gik på sommerferie, fik jeg informationen om, at vi ikke længere kan holde vores søndagsmøder i Auktionshuset i Mejlgade nr. 45. Det gælder endda allerede fra midten af september. Det er beklageligt, da det har været meget praktisk for os. Lokalet ligger nemlig lige over for vores eget lokale i Mejlgade nr. 44, fortæller Linda Wilson.
Men hun er også spændt på, hvad fremtiden bringer:
– Nyheden kom som en uønsket overraskelse, men da vi på grund af vækst, i en periode har vidst, at det snart var tid til at se efter et nyt og større lokale til kirken, er vi selvfølgelig nu spændte på, hvad der skal ske i fremtiden. Og vi er meget interesseret i at høre fra andre, hvis de kender til passende bygninger, der står til rådighed, enten for periodisk eller permanent leje eller køb. Lige nu har vi kig på en lokalitet tæt på Storcenter Nord, og det kan blive en realitet, med mindre noget mere passende kommer os for øre i den nærmeste fremtid, slutter Linda Wilson.