Third Day Chronology Volume 2

Third Day er nu på gaden med volume 2 af de fire Chronology opsamlingsalbums. Udgivelsen indeholder en CD med bandets største hits fra 2001-2006 og en DVD med bonus materiale.
I 2006 udkom opsamlingen, Chronology Volume One. Third Day har gjort det igen! De leverer varen kronologisk; 18 af de største hits med 5 bonus numre inkluderet, samt nye live optagelser fra “Wherever You Are” turneen. Lyden er den velkendte energiske og positive rocksound. Albummet leverer et varieret velproduceret flow som oser af begejstring og intens tilbedelse. Dybden af kærligheden og taknemligheden til Gud giver musikken et stærk afsæt, som smitter af.
”I wanna be a rockstar but I ain`t got what it takes… but to you I`m something”, synger forsanger Mac Powell i nummeret “RockStar”. For Third Day handler det ikke om at nå til tops, men at livet med Gud giver mening. På den eksklusive DVD følger man kronologisk bandet de 10 første år, fra ukendt garageband i Atlanta, der optrådte i kirken, til det velrespekterede mainstream brand.
– Med denne udgivelse ser vi tilbage på de højdepunkter, der har formet os til, hvad vi er i dag, siger Mac Powell. – Vi vil altid være taknemlige til vore fans, fordi vi må tilbede på den måde, vi elsker at gøre, tilføjer bassisten Tai Anderson.
På DVDèn finder du også band kommentarer om musikvideoer og helt nye optagelser af de klassiske sange ”My Hope Is You” og ”Thief.”
Efter 10 år formår Third Day stadig at producere kvalitetsmusik, der får deres fans til at ”Cry out to Jesus”. Chronology Volume 2 er derfor et must for både nye lyttere og trofaste fans.
Tabita