Aviad Cohen – Hooked on the truth

Aviad Cohen er bedst kendt som den jødiske rapper ”50 Shekel”, som lavede parodi-sangen ”In Da Shul” (Shul betyder tempel) på amerikanske ”50 cents”s ”In Da Club”-sang.Aviad blev hurtigt berømt, og mange jøder anså ham for at være den nye jødiske generations stemme – indtil han opdagede, at Jesus er jødernes sande Messias. (Læs også artiklerne om ham og se programoversigten for hans Danmarks-turne i november.)
Aviad oplevede kort tid efter, at han blev kristen, at Yeshua ( Jesus) kom til ham på hans værelse og fortalte, at han skulle komponere musik for ham.
– Efter Yeshua havde besøgt mig, gik den musik-software, som havde været umulig for mig at lære, pludselig op for mig, siger Aviad, som blandt unge verden over er meget populær og har fået utrolig meget positiv respons. De fleste anmeldere giver albummet 4-5 stjerner ud af 5.
Hans musik er ny, inspirerende, fuld af lovsang og pris til Jesus, med et klart budskab til fansene. “Hooked On The Truth”s musikstil er techno/dance, pop og hip-hop med elektroniske elementer.
-“Hooked On The Truth” er mit vidnesbyrd, og teksterne er inspireret af Yeshua og Ruach Ha’Kodesh (Helligånden), det er musik til ære for Yeshua, siger Aviad.
”Hooked on the Truth” er Aviads debut-album efter karrieren som ”50 Shekel”, og der er allerede et nyt på vej.
Rigtig cool cd, som kan høres igen og igen. Hvis du vil opleve Aviad LIVE, så grib chancen, mens han er i Danmark i november. Cd’en kan købes ved koncerterne
Tabita