Chris Tomlin: ”How Great Is Our God”

Muligvis genkender du ikke Chris’ navn eller billede, men måske har du sunget hans sange i din kirke.

Amerikanske Chris Tomlin har bl.a. skrevet ”How Great Is our God”

Egentlig ville Chris være læge, men fordi han i en tidlig alder lærte, hvad bøn kan udrette, ledte Gud ham ad en anden vej. Chris Tomlin har i dag udgivet flere cd’er, og mindst 17 af hans sange bliver sunget i kirkerne i hele verden.
En af hans mest sungne sange i de danske frikirker er nok: ”How Great Is Our God” (Hvor stor er vores Gud).
– Mine sange starter altid med et simpelt omkvæd, når jeg får dem. Jeg tænker ofte, ej, det er for simpelt, for nemt. ”How Great Is Our God” var så simpel, at jeg undskyldte overfor Gud, at mine ord om hans storhed var så begrænsede. Men så blev jeg klar over, at fordi omkvædet fokuserede på Guds storhed, gjorde det ordene stærke. Det smukke ved sangen er, at man behøver kun synge den en gang, og så har folk fanget ordene og kan synge med på lovprisningen til Gud, siger sanger og sangskriver Chris Tomlin.
Tabita