Hillsong LIVE – Saviour King

Den 18. marts 2007 samledes 13.000 kristne i Hillsongs største indendørs stadium ”Acer Arena” for at tilbede og lovsynge Jesus, med lovsangsleder Darlene Zschech i spidsen. Her blev dette album optaget, med livsinspirerende sange, energi og mest af alt: tilbedelse af vores frelser, Jesus Kristus.

Titelsangen på cd’en ”Saviour King” er på det sidste blevet Hillsong kirkens stærkeste tilbedelsessang og bliver sunget, når møderne starter og slutter.
– Det er vores bøn, at du bliver inspireret til at tilbede i ånd og sandhed, mens vores fantastiske Guds kraft bliver proklameret gennem de smukke sange på den sidste nye udgivelse af Hillsongs LIVE album ”Saviour King”, siger Hillsong Live-bandet.
Albummet har den velkendte Hillsong sound som Live, United og London, med contemporary/modern tilbedelse og minder om Sonicflood, Delirious og Colorado’s New Life Church. Især ”I’m Not Ashamed” og ”Break Free” har den velkendte Hillsong upbeat rock sound.
Brooke Fraser fra Hillsong United synger desuden ”Hosianna” live.
’ Saviour King’ , som er albummets titel, afslutter albummet med et highlight, som går fra stille og fredsfyld lyrik og musik til en kraftig finale, der ender i en storslået symfoni af tilbedelse og hengivelse. Et fantastisk nummer!

Hillsongs LIVE album ”Saviour King” har et godt budskab, som bakkes op af professionelle musikere og dygtige sangere. Nogle af sangene går igen fra Hillsong Uniteds sidste udgivelse, dog fremstår de live på ”Saviour King”.
Tabita