Lovsang reddede Brooke Fraser

Brooke Fraser kender virkelig lovsangens kraft. Den var med til at lede hende til Jesus.Brooke Fraser er en af New Zealands bedst sælgende musikere og en meget succesfuld kristen kunster på verdensplan.

Den 24-årige verdenskendte sangerinde Brooke Fraser oplevede et stærkt møde med Gud som 15-årig. Det reddede hendes liv.

Det hele startede med musikken, kunne hun fortælle på et seminar for danske lovsangsledere d. 17/9.
Brooke er ikke vokset op i et kristent hjem, men alligevel fik hun en masse noder til lovsangsmusik af sin farfar, da hun var 9 år og lige begyndt at spille klaver.
Den musik nød hun at spille på klaveret, uden dog at tro på teksterne. Men derfor mener hun alligevel, at det havde en effekt:
– Jeg sang jo Guds Ord ind over mig selv, fortæller hun og kigger alvorligt ud på de deltagende ved seminaret.
I forsamlingen af lovsangsledere behøver hun ikke at uddybe det mere. Det må have en effekt.
En nat, da hun var 15 år, havde hun en uforklarlig, stærk oplevelse med Gud, og næste dag besøgte hun en Frelsens Hær-kirke. Her oplevede hun noget stærkt under lovsangen:
– Jeg havde tænkt på selvmord. Jeg led af spiseforstyrrelser.
Under lovsangen mærkede jeg alt dette forsvinde. I min krop og hals følte jeg en kilden (jeg ved godt, det lyder underligt, indskyder hun). – Det skete i en atmosfære af lovsang. Og at det skete for mig, finder ham, der ledte lovsang den dag, aldrig ud af.
For Gud har lagt en kraft i lovsang, som går ud over ord og musik.
Det er noget, lovsangsledere og alle os andre ikke må glemme.
Når vi spiller musik for Gud, kan vi tro, at vi ’bare’ spiller eller synger. Men sådan mener Brooke ikke, at det er:
– Så bare husk: Gud er meget mere virkelig, end vi tror. Vi tror, vi laver en fed playliste, en god trommehvirvel. Men det er Gud, der er i kontrol, sagde hun til lovsangslederne.