Bibelen er fuld af humor

– Jo mere jeg læser i Bibelen, jo mere opdager jeg, at det er en morsom bog, siger månedens præst i DR Kirken, Lars Tjalve – sognepræst i Asminderød, Grønholt og Fredensborg.Oktober måneds præst i DR Kirken er Lars Tjalve. En mand med hang til humor.Det er oktober, og DR Kirken har fået ny præst. Det er denne gang Lars Tjalve, som til daglig er sognepræst i Asminderød, Grønholt og Fredensborg.
En af de ting, der gennemsyrer Lars Tjalves virke som præst, er, at han er glad for at læse Tolkien og C.S. Lewis. Og så har han en hang til at finde humoren – også i historierne i Bibelen.
– Jeg synes, jeg gennem årene har lært, at humor er en væsentlig del af den kristne tro, og jo mere jeg læser i Bibelen, jo mere opdager jeg, at den i grunden også er en morsom bog, siger Lars Tjalve.

Sendes på DR 1, søndag den 7. oktober kl. 14.00