Missionærpar på besøg i Danmark

Lise-Lotte og Esteban Laniec fra Paraguay besøger for tiden Danmark og taler i kirker.Lise-Lotte og Esteban Laniec rejser for tiden rundt i Danmark og fortæller om deres missionærarbejde i Paraguay.

Lise-Lotte og Esteban Laniec rejser for tiden rundt i Danmark og fortæller om deres missionærarbejde i Paraguay.

Tilbage i 1970´erne solgte Lise-Lotte alle sine ejendele og rejste til Argentina for at arbejde på et børnehjem. Senere mødte hun evangelisten Esteban Laniac på en ferie i Paraguay. Han er født af ukrainske forældre, der i sin tid købte noget jord i Paraguay, som de dyrkede.
Liselotte og Esteban giftede sig i 1973 og har i dag to voksne døtre sammen, Mariana og Susana. Datteren Mariana er gift med Pablino Romero, og de er sammen forstanderpar i en menighed i San Ignacio, hvor også Lise-Lotte og Esteban har været i alle årene.
Esteban var tidligere pastor i menigheden, men i dag rejser han og Lise-Lotte mest rundt og underviser omkring ægteskab og træner nyfrelste.
Menigheden er vokset gennem årene og har omkring 85 udposter, som tilsammen rummer omkring 1500 mennesker. Derudover oplever Liselotte og Esteban, at mange søger kirken lige nu, hvilket betyder, at den kirke, de byggede for 3-4 år siden med plads til 3-400, nu er for lille.
Missionærparret er i Danmark frem til december, hvor de også rejser rundt og taler i forskellige kirker. Bl.a. har de for nylig besøgt Kolding Kirke Center og Mariager Pinsekirke.
Søndag den 11. november besøger parret Pinsekirken i Rønne kl. 10.