Ny storslået tegnefilm om Moses

Historien om Moses og De Ti Bud er den første af tolv nye 3D computer animerede tegnefilm om de store bibelske fortællinger. Filmen får biografpremiere i USA den 19. oktober.”De Ti Bud” hedder den første store bibelske fortælling i computer animeret udgave fra det amerikanske filmselskab Promenade Pictures.

Se trailer fra filmen på www.epicstoriesofthebible.com

”De Ti Bud” er en storslået tegnefilm om Moses, der bliver kaldet af Gud til at føre sit folk ud af slaveriet i Ægypten.
Nogle af Hollywoods mest kendte og rutinerede skuespillere lægger stemmer til filmens hovedpersoner. Ben Kingsley er filmens fortæller, og den egyptiske farao Ramses er Alfred Molina. Christian Slater lægger stemme til Moses, og det har været en unik udfordring, fortæller han:
– Fortællingen om Moses’ liv er en fantastisk historie. Og det har været vigtigt for mig at vise en mere menneskelig side af Moses. Jeg kan godt lide ideen om, at han var en almindelig ung mand, som blev kaldet til at udføre noget ekstraordinært – at befri sit folk og føre det ud af slaveriet i Ægypten. Han var ikke selvsikker fra starten. Der var helt sikkert en konflikt midt i det hele. Måske tænkte han: ”Er jeg ved at blive skør? ”
Gad vide, hvor meget han mon troede på, hvad der skete med ham personligt, siger en forundret Christian Slater.
Tegnefilmen ”De Ti Bud” er den første ud af 12 store bibelske fortællinger, der kommer i en computer animeret udgave fra filmselskabet Promenade Pictures.