Rebecca St. James – aLIVE in Florida

Med over 1,8 million solgte plader er Rebecca en af CCM’s mest inflydelsesrige artister.Efter hendes store succesfulde tour hvor hun udgav “If I Had One Chance To Tell You Something”, følger live albummet ”aLIVE In Florida”. Rebeccas erfaring med live show topper som en af CCM’s største events, hvor der er fokus på hendes Greatest Hits og hendes fans favorit sange.CD/DVD inkluderer live koncerten, en ny version af ”Wait For Me” samt bonus musik videoer af ”Forgive Me” og ”God Help Me.”
Det er svært at tro efter 10 år med recording og turneer, at Rebecca aldrig har udgivet en koncert video før denne CD/DVD combo fra hendes show i Fort Meyers, Florida. Her kan flere af hendes mest populære hits opleves på en ny måde. Blandt andet hendes renheds-centrerede ”Wait For Me”, Hillsong nummeret ”Take All of Me,” og Euro-pop nummeret ”Reborn.”
Sange fra albummet ”If I Had One Chance To Tell You Something” bliver formidlet flot fra scenen, for eksempel den smukke ballade ”Forgive Me” og den uforglemmelige ”Beautiful Stranger” (inspireret af hendes arbejde med ”Compassion International”). Dette projekt fortjener ros for dets cutting edge mix af forskellige kameravinkler, ”split screen” teknikker, samt musikvideo klip gennem hele koncerten.
Rebecca formår at skabe god kontakt til sit publikum, som synger med på sangene, når hun giver dem muligheden.
Albummet ”aLIVE In Florida” samt DVDen viser, at Reebecca St. James still goes strong! Så er man fan af den kendte sangerinde eller kan man li’ musik af hendes genre, kan man roligt sætte pladen på og nyde en velproduceret CD og DVD.
Tabita