Teenagere vælger ny livsstil

Ron Luce har talt i 50 lande til over 12 mio. teenagere. Han har grundlagt organisationen Teen Mania, som tager fat i de unge og råber dem op. ”Vær din generations stemme!”Ron Luce er anerkendt verden over som ekspert på
teenage-kultur. Han prædiker årligt for 200.000 teenagere og forældre gennem Teen Manias’ outreach program Battlecry.

Ovenfor ses Ron Luce fra Teen Mania på en af Battlecry’s store events i byen Detroit, USA. Her er i hundredetusindvis af teenagere samlet.

Ron Luce har gennem Teen Mania talt til millionvis af teenagere. Hans arbejde er et af de største outreach blandt unge.
Aldrig har der været så mange teenagere som denne generation, og aldrig er de unge blevet udsat for så voldsom en påvirkning, som fra pop-kulturen i dag. De bliver dagligt udsat for negative inputs gennem medierne, miljøerne og trends, som er med til at have indflydelse på dem og skabe deres identitet.
Teen Mania forsøger gennem bl.a. BattleCry events at vise teenagerne, hvilken kultur de står midt i, og at de må tage et standpunkt for Jesus og være ”The voice of their generation”(Deres generations stemme).
Teen Mania inspirerer og motiverer teenagere over hele verden til at gribe sandheden om Jesus, stille spørgsmålstegn ved pop-kulturen og dele Guds budskab om håb og anerkendelse med deres generation.

Hvem er Ron Luce?

Ron er gift og har tre børn. Han har taget en Masters degree i rådgivning og psykologi og grundlagde i 1986 organisationen Teen Mania. Han har over 21 års erfaring med teenage-kultur og har skrevet 22 bøger. Han er også vært på TV-programmet ”Aquire the fire TV”, som sender til 2.4 millioner hjem i måneden.
Ron besøger ofte ”Capitol Hill”, hvor han regelmæssigt har møder med kongres-medlemmerne i regeringen for at bringe BattleCrys budskab til de mennesker, som sidder på den amerikanske lovgivning.
Præsident George W. Bush har anerkendt ham som den nationale stemme for teenage- kultur, og Senator (Guvenør) Rick Santorum siger:
– Ron Luce uddanner og udruster forældre som mig til at vejlede og hjælpe vores teenagere og børn igennem den kulturelle fjendtlige verden, som de unge og deres kammerater lever i 24 timer i døgnet.

Pop-kulturens indflydelse

– Landets fremtid afhænger af vores teenagere i dag. Popkulturen er med til at forme deres livsstil og holdninger, hvilket kommer til at præge vores land i fremtiden, siger Ron Luce og fortsætter:
– Teenagernes tilstand i dag er kritisk. 90% af de 8-16-årige har set porno online. Teenagere ser 14.000 seksuelle scener i fjernsynet årligt. MTV bliver set af 73% af drengene og 78% procent af pigerne i alderen 12 til 19, hvilket har stor indflydelse på de unge fans ved at glamorisere brug af stoffer, alkohol, seksuelt promiskuitet (sex med skiftende partnere) og voldelig opførsel. 34% af alle teenagepiger bliver gravide inden de fylder 20. 83% af teenagerne tror, at moral er et spørgsmål om omstændighederne. Unge ser op til 10.000 tv-udsendelser/film om voldtægt, overfald, mord osv. om året.

Råb din generation op

BattleCry events er et af Teen Manias initiativer, hvor hundredetusindvis af teenagere, som brænder for deres kristne tro, går imod pop-kulturens misbrug af teenagere og unge.
– Når de unge på BattleCry forstår, hvilken retning pop-kulturen leder dem i, nægter de at at se på, at deres generation bliver ødelagt og misbrugt af Satan. De vælger at tage standpunkt for Guds principper, som står for alt det, som er godt, sandt, ærbart og rigtigt, siger Ron Luce.
BattleCry fylder stadium efter stadium til bristepunktet med teenagere, forældre og ungdomsledere.
Gennem koncerter, lovsang, drama og forskellige talere leder Ron Luce den unge generation til at rejse sig op og vælge Jesus. Til at vælge en livsstil baseret på de gode og sande værdier. Til at være ”Deres generations stemme”.Teenagere i hundredetusindvis tager imod Jesus og vælger at stå sammen og være et eksempel til efterfølgelse af andre unge. Det er ikke kun amerikanske teenagere, det er teenagere på verdensplan.