UNGKIRKE hitter med nye, danske lovsange

Søndag den 19. februar kan deltagerne og gæster på Vinterlejr i Grindsted høre UNGKIRKE give lovsangskoncert.

Aalborg Citykirkes ungdomsband, UNGKIRKE, slog igennem med EP’en ”Himlen kalder” i 2014, hvor de blev et kendt navn i flere danske kirker. Nu er gruppen på gaden med albummet ”Lad hele jorden se”, som de skal turnere med i 2017.

UNGKIRKEs populære lovsange har nu spredt sig som løbeild til forskellige kirker i Danmark, efter deres nye CD udkom på Apple Music, Itunes og Spotify. Teksterne fokuserer bl.a. på Jesu frelse og at proklamere Guds løfter ind over os.
Bandets egne ungdomsmøder, Grande, i Aalborg Citykirke tiltrækker altid 100+ besøgende, og udover den lokale popularitet har UNGKIRKE også fået så mange invitationer, at de i år skal turnere på tværs af Danmark.

– Vi skal bl.a. spille til en lovsangsaften på Vinterlejr i Grindsted i Midtjylland i februar. Til juli giver vi koncert på Sommercamp 2017, og i september optræder vi til lovsangsfestivalen ”A Day Of Praise” i DGI-byen i København, siger Simon Lionel, der er UNGKIRKES lovsangsleder.