Nyt mediehus i Albertslund

Kristen menighed har købt en stor ejendom, som bl.a. skal huse tv-studier, som andre kristne kan benytte.Hovedstadsområdet får nu et nyt kristent mediehus på Hedemarksvej 15 i Albertslund.

Jørgen Christensen er pastor i KBC og rektor for bibelskolen.

I morgen torsdag den 15. november overtager frikirken KBC en 4.500 kvm stor ejendom fra pensionsselskabet PFA.
Her vil frikirken udover sine egne aktiviteter også indrette et tv-studie og redigeringsrum m.v., så forskellige kristne grupper kan producere tv-programmer, oplyser pastor Jørgen Christensen.
– Vi vil skabe et helt mediecenter, som kan rumme administration, tv-studier, forlagsvirksomhed og en koncertsal med 850 til 1000 siddepladser.
KBC laver i forvejen tv-produktioner, der bliver sendt på satellitkanalen Visjon Norge, men fremover vil menigheden arbejde på også at komme ind på andre satellitkanaler. KBC har også tidligere sendt på GOD tv’s skandinaviske programflade.
– Tidligere på året gav en svensk forretningsmand et større beløb til køb af tv-udstyr.
Derfor har vi nu kunnet købe det sidste nye digitale udstyr, som er på højde med det, de bruger i DR Byen.
Mediehuset skal også være tilgængeligt for andre pastorer og kirker, som har en drøm om at komme ud med budskabet på tv, fortæller Jørgen Christensen og fortsætter:
– Vi oplever bestemt ikke, at det er noget, vi skal beholde for os selv. Vi tror på, at Gud ønsker, at faciliteterne skal være for hele kristenheden i Danmark. Derfor vil vi forsøge at hjælpe med studiefaciliteter og praktisk hjælp til at lave gode programmer.
Også plads til
kristne virksomheder

Læs mere her