Barlow Girl – How Can We Be Silent

I 2007 udkom Barlow-søstrene med deres tredje album How Can We Be Silent. Barlow Girl har vundet ni ”Dove-priser”, siden de udgav deres første album Barlow Girl.Barlow Girl har rejst rundt på turné og har blandt andet spillet i Danmark i 2004, hvor de fik fans over det meste af landet.
How Can We Be Silent ser man, hvordan søstrene er modnet som lyrik-skribenter og har udviklet deres moderne pop/rock-lyd og -stil.
Der er god variation mellem numrene med gode tekster og stof til eftertanke.
”Million Voices” skiller sig dog ud fra stilen på albummet. Tracket har en hårdere lyd, men er samtidig bakket op med et smukt kor.
”One More Round” skiller sig også lidt ud fra de andre numre og indeholder et budskab om, at vi som kristne skal blive ved med at kæmpe imod de ting, der ødelægger os.
How Can We Be Silent er ikke kun et album, specielt henvendt til kvinder. ”The Guy Song” er skrevet for at opmuntre og udfordre unge mænd til at blive den mand, som Gud havde i sinde, at de skulle blive.
Med albummet følger også en DVD, hvor man får et interessant ”snapshot” af Barlow Girl’s verden, idet man følger søstrene bag scenen og i studiet. De fortæller, hvordan de arbejder, og hvad deres hensigt er med hver enkelt sang.
Søstrene har en tro, som ikke går på kompromis, og en ren livsstil. Jeg må sige, at albummet How Can We Be Silent viser, at de kan vidergive dette eksempel til et større publikum.
Tabita