En plan med dit liv

Unge kan stå fast på deres tro og finde ud af, hvilken plan Gud har for deres liv.Søstrene Barlow Girl er for mange unge et forbillede på, hvordan man kan nå sit fulde potentiale som ung kristen.

”Gud har en plan for dit liv. Gud ønsker, at du skal være tapper.”
– Barlow Girl

Re(Becca), Alyssia og Lauren Barlow har oplevet, hvordan Gud har ledt dem og vist dem sin plan for deres liv.
På trods af deres succes som band ser de ikke scenen som et springbræt til popularitet. Det vigtigste for dem er at sprede det budskab, Gud har lagt på deres hjerter til deres generation. Men også at være foregangseksempler på, at selv om man er ung, kan man godt opfylde den plan, Gud har for ens liv.

Vil råbe generationen op

Barlow Girl vil, at den unge generation skal få øjnene op for, at Gud ønsker at bruge dem på en fantastisk måde.
– Vi har skrevet en sang, der hedder ”En million stemmer”, fordi vi vil ryste vores generation og sige: Kom nu, vi kan være kontroversielle i denne verden. Vi kan gå i brechen for det, Gud siger, at vi skal stå for som kristne, siger Lauren.
– Gud har et stort kald til hver eneste af os. Det handler ikke bare om at blive synlig på en scene. Gud kan bruge enhver, dér hvor man er. Vi ønsker at opmuntre unge til at finde ud af, hvad Gud har kaldet dem til at gøre med deres liv, og så leve den plan ud, siger Lauren.

Opgør med ny tendens

Søstrene vil også gøre op med en ny trend, som har bredt sig, både blandt teenagere, unge og voksne i den vestlige verden.
– En trend, som er blevet ret populær for tiden, er:Hvad nu, hvis vi ikke taler om Gud? Hvad nu, hvis vi bare lever gode eksemplariske liv og lever det ud, som vi tror på og er rigtig søde, rare og fredfyldte – så vil mennesker se, at vi er nogle rigtig gode positive personer og komme og stille spørgsmål, så vi kan fortælle dem om det, vi tror på, siger Lauren.
– Men man må ikke nævne Jesu navn, for det støder og fornærmer folk, tilføjer Alyssa.
Søstrene var med på trenden, indtil en vigtig ting gik op for dem:
– Pludselig sagde vi til hinanden: Hey, slå lige koldt vand i blodet. Jesus gav faktisk sit liv for os, siger Lauren.
– Da indså vi den kraft, som er i hans navn. Derfor forsøger Djævelen at få de kristne til at stoppe med at nævne Jesu navn, for der ligger en dyb autoritet og sandhed i hans navn, siger Alyssa.

Hav et rent hjerte

En del unge kontakter Barlow Girl og stiller spørgsmål om kæresterier og dating. Søstrene forsøger at opmuntre både unge kvinder og mænd til at vente på den ægtefælle, som Gud har til dem.
– Folk kan næsten ikke tro, at vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi ikke dater unge mænd eller skifter kærester. En del tvivler på, om vi overhovedet kan blive gift, når vi ikke har kommet sammen med en fyr, siger Lauren.
– For Gud handler det mere om, at man skiller sig af med urene tanker og handlinger, så man kan få et rent hjerte. Så vil han velsigne én, og man vil bedre kunne høre ham tale og mærke hans nærvær, siger Becca og fortsætter:
– De ting, som besmitter vore hjerter, bygger en barriere mellem os og Gud.
– Gud har kaldet os alle til at give vore hjerter til ham. Så når vi skal giftes, har vi ikke givet vore hjerter til alle mulige fyre. Der er ikke noget at fortryde, siger Lauren.

Opmuntring til gutterne

Barlow Girl mener, at ansvaret ikke kun ligger hos pigerne. Gutterne må også tage et standpunkt.
– Vi ønsker at opmuntre vores generation af unge mænd ved at sige, at Gud ønsker, de skal leve rent. Uanset hvad de har gjort i deres fortid, og hvad de har været igennem, så ønsker Gud at give dem en ny start i dag, siger Becca og understreger, at mænd i dag føler sig slået og overmandet.
– Hvis Satan kun har en pil, vil han rette den mod mændene. For kan han få dem til at falde, så følger familierne. Der er en kamp i enhver mands liv, og derfor vil vi opmuntre dem og sige: Gud har en plan for dit liv. Satan vil forsøge at få dig til at føle, at du er værdiløs. At du ikke kan sejre over dine problemer. Men Gud ønsker, at du skal være en tapper kriger. At have et rent hjerte gør dig ikke til en tøsedreng. En tapper mand er en ren mand, siger Becca.

Et vigtigt budskab

– Vores vigtigste budskab til andre unge er helt klart, at mørket aldrig kan få bugt med lyset. Uanset hvor stor modstanden er, eller hvordan situationen ser ud, så er problemet aldrig større end Gud. Problemet er aldrig stærkere end det, som Gud er ved at gøre i dit liv. Det er håbet om, at vi holder fast i Gud lige til det sidste; en vished om, at han tager sig af det hele, siger Alyssa.


Artiklen fortsætter efter annoncen: