Tanden tog kuglen…

Sergent Collins overlevede mirakuløst.Selve juledag kom en soldat ind på ”Ibn Sina Hospital” i Bagdad – uvidende om, at han var skudt i ansigtet.

Øverste billede:
Sergent Collins efter undersøgelsen på hospitalet.
Man kan se, hvordan kuglen har smadret tanden.
Nederste billede:
Sergent Collins efter at tandlægen har indsat en stifttand. Man kan se skudsåret under næsen.

Tidligt julemorgen fik to angrebsgrupper ordre på at storme to huse, hvor irakiske terrorister skjulte sig. Sergent Collins ledte den ene.
Da operationen var tæt på fuldendt, hørte sergent Collins skud og stemmer. Han gik i forvejen for at undersøge sagen, inden han indledte angreb. Da han rundede et hjørne, stirrede han ind i løbet på en 9 mm automatpistol. Terroristen trykkede, men sergent Collins blev stående. Han anholdt irakeren på stedet i den tro, at kuglen havde misset ham.
Da missionen var fuldført, blev Sergent Collins utilpas og lod sig køre på hospitalet. Lægen Major Kimberly Perkins undersøgte ham og kunne dokumentere, at sergent Collins blev skudt i ansigtet. Kuglen havde ramt ham lige under næseboret. Energien fra kuglen var blevet overført til højre fortand, der blev trykket ud og stoppede kuglens retning. Ifølge lægen var det et mirakel.
Tabita