Vidunderlig bog om sex og ånd

Rob Bell tegner i „SEX GUD“ et ægte billede af det at være menneske.SEX GUD er titlen på en bog, forlaget ProRex netop har udgivet. Den amerikanske præst Rob Bell står bag bogen, og Helge Hoffmann har foretaget en fremragende oversættelse til dansk.Titlen fungerer måske ikke så godt for alle. Og sandsynligvis synes nogle også, bogen er lidt for lyserød. Men lad det ikke standse jer. Rob Bell er en dygtig skribent. Han tegner et ægte billede af det at være menneske. Han har blik for livets kompleksitet og formår at skrive respektfyldt og opmuntrende.

Udfordrer til refleksion

Bogen indeholder ni kapitler med overskrifter som Gud bruger læbestift, læderpisk og frugt, Værd at dø for og Evig ekstase. Gennem anekdoter, betragtninger og grundigt bibelstudium kredser de alle om centrale tematikker i menneskelivet som fx kærlighed, selvbilleder, seksualitetens betydning, brudte relationer og længsler. Kapitlerne udfordrer derfor alle læsere til at reflektere over de utallige forbindelser, der findes mellem seksualitet og åndelighed.
SEX GUD er både beri-gende, befriende og har meget at bidrage med.
Det er en bog, der har udfordret og hjulpet mig i mit syn på mig selv som menneske, og det er derfor en bog, jeg varmt vil anbefale. Den henvender sig dog især til mennesker, der endnu vil kalde sig unge, og som hungrer efter vedkommende og overraskende litteratur med gods i.

Rob Bell: SEX GUD • 204 sider • 169 kr. • ProRex