Bogtema
Bogsucceser i 2006

To af de bøger, der udkom i 2006, har solgt rigtig godt.

Thomas Teglgaard har succes med ”Ib”.

Den ene er Thomas Teglgaards anderledes andagtsbog Ib, der nu er udkommet i 4. oplag. Andagtsbogen har siden udgivelsen været blandt de ti bedst sælgende bøger fra Forlagsgruppen Lohse.
Den anden er den „opda-terede“ udgave af Luthers lille katekismus Katekismus Updated. Bogen med den lettilgængelige og kortfattede indføring i kristendommens hovedtekster er solgt i næsten 9.000 eksemplarer.

En succes må den prisvindende bog af Henry Cloud og John Townsend Hvor går grænsen også betegnes som; den er af New York Times kåret som bedste bog om ledelse. Cloud og Townsend har skrevet yderligere to bøger om grænser: Grænser i Ægteskabet (Boundaries in Marriage) og Grænser, når det gælder børn (Boundaries with Kids).

Poul Hoffmanns bog om Maria Magdalene udkommer om to uger.

En bog, der næsten på forhånd må være dømt til succes, er Poul Hoffmanns bog om Maria Magdalene, Nardusmysteriet, som udkommer 13. marts. Det er den sande historie om Maria Magdalene, baseret på evangelierne, der fortælles i bogen – i skarp opposition til den konspirationsteori, der blev berømt med Dan Browns Da Vinci Mysteriet – en teori, der går ud på, at Maria Magdalene blev gift med Jesus.
NJV