Kristne kvinder hjælper fanger i Sandholmlejren

Foreningen Kvinde til kvinde strikker til de indsatte i Sandholmslejrens fængsel. Både mænd og kvinder inviteres til at få indblik i de indsattes vilkår ved en Caféaften i Københavns Kulturcenter den 3. marts.– Vi er så privilegerede at få besøg af en pædagog Maria Elena Smith, og en præst, Per Bohlbro, som begge er ansat i fængslet. De vil dele deres oplevelser fra fængslet med os, fortæller Merete Tangstad fra Kvinde til kvinde (billedet).
Overskuddet fra billetsalget går til fængslet i Sandholmlejren. Kvinde til kvinde i Københavns Kulturcenter går utraditionelle veje for at vise næstekærlighed.
– Vi har en gruppe vi kalder Strik med formål, som strikker handsker, huer, halstørklæder, sjaler og hjemmesko til indsatte i Sandholmlejren og prostituerede på Vesterbro, fortæller koordinator Susanna Poulsen.
/sl