Ubeskrivelig stor

Hver gang stjernerne kommer til syne, bliver vi mindet om, hvor stor Gud er, og hvor små vi er. Men forstår vi det til fulde?Universet udvides med lysets hastighed. Lysets hastighed svarer til syv runder om jorden på et sekund. Der er milliarder af galaxer i rummet. I midten af den galaxe, som hedder ”M51”, er et sort hul, som NASA’s ”Hubble Telescope” tog et billede af, hvor der viste sig et tydeligt kors.

Lad os sætte jorden i perspektiv, så vi bedre kan forholde os til universet.
Hvis jorden var en golfkugle, ville solens diameter svare til 4,57 meter. Den næste store stjerne efter solen i vores galaxe hedder ”Betelgeuse”. Hvis jorden var en golfkugle, ville Betelgeuses diameter svarer til seks ”Empire State Buildings” oven på hinanden.
Stjerne nummer tre efter solen hedder ”Mucehpei”. Hvis jorden var en golfkugle, ville Mucehpeis diameter svare til to ”Golden Bridges” eller længden fra New York til Vestkysten. Den fjerde store stjerne hedder ”VY Canismajoris”. Den er gigantisk. VY Canismajoris’ diameter i forhold til jorden svarer til, at du lagde en golfkugle ved foden af Mount Everest. Dette er blot fire stjerner i vores galaxe. Hvor store er vi i forhold til jorden? Blot et støvfnug, og vi vil have, at Gud skal bevise sin eksistens? Gud er ikke i universet, han holder universet i sine hænder. Gud eksisterer ikke, han er.

Selv om vi er så små, sammensatte Gud en unik DNA, som indeholder alle vore ”data”, ikke to er ens. Hvis DNA’en skulle rulles ud og læses stykke for stykke, ville det tage 96 år. Tænk over, at da vore øjne blev skabt, skulle en million nerveceller fra øjet og fra hjernen mødes med præcis den rigtige partner, for at give os syn. Det er for mig et mirakel.
Gud har endda sat sit helt eget ”touch” i vores krop. Vi har et stof, som hedder ”Laminin”, og det holder sammen på vores proteiner. Uden det stof ville vi ikke kunne leve. Diagrammet til højre viser den molokylære sammensætning af Laminin.
Gud elsker os så højt, at han sendte sin Søn til jorden for at dø, så vi kunne blive frelst. Korset kaster ikke kun sin skygge over universet, det er i os.
Guds kærlighed til os er ubeskrivelig stor…