BootCamp 2008 i Mariager

Bootcamp 2008 er et vinterkursus på Mariager Højskole for unge over 17½ år. Det er meningen, at man bliver trænet gennem forskellige talere som Anders Ova og Jakob Vagner m.fl.Kurset giver unge mulighed for fordybelse i temaer som kommunikation, apologetik, discipelskab og hvordan man bliver klogere på parforhold og sex; der gives også kristent perspektiv på homoseksuelle ægteskaber.
– Når vintermørket sænker sig over slagmarken i Mariager, så blænder vi op for sprængfyldt lovsang, dynamisk forbøn og profetiske møder, lover arrangørerne.
Der bliver også en del kammerateri i form af sport, cafémiljø, krea, hygge, natur, biler, computere med mulighed for at møde andre unge.
– Der er også to events. Torsdag aften lukker vi op for årets store eksistentielle debat mellen en ateist og den kristne professor Dr. Scient Peter Øhrstrøm. Lørdag aften/nat er det så vores tur til at valse på gaden i Randers til en god gang Old School Gadeevangelisation. Er man mere high tech, så kan man slutte sig til dem, der vælger at lave webmissionsudgaven i stedet for, siger arrangørerne.
Tabita