Så er det tid til årets musicals

Flere kristne efterskoler har arbejdet med forberedelser, og nu er tiden kommet til at åbne dørene for årets musicals.Djursland Efterskole opfører musicalen ”Ikke min søn”, som har udgangspunkt i Massoud Fouroozandehs bog ”Den Forbudte Frelse”. Musicalen handler om at overvinde forhindringer og fordomme, finde harmoni i sig selv og lære at tilgive og forsone sig med sine modstandere. Til turneen i uge 6 har elever og lærer skrevet sange og musik, øvet dans og forberedt video og lydeffekter.
Hørby Ungdomsskole planlægger i disse dage musicalen ”Livet leves forlæns”, som handler om en dreng, der bor i harmoni ”Ovenpå” med en masse venlige og harmoniske mennesker. Men ved et tilfælde snubler han ud ad ”Den Forbudte Dør” og ryger ned på jorden, hvorfra man tilsyneladende ikke kan komme tilbage. Musicalen opføres den 11.,12. og 14. marts.
Efterskolen Kildevæld har også en musical parat under titlen ”DEN perfekte LIV”, som handler om ”Byboblen”, som er et ”perfekt” og ”effektivt” samfund, hvor genteknologien har overtaget herredømmet. Professor S. Lange hersker over byen og tvinger befolkningen ind på laboratorier for at designe Byboblens idealer om det perfekte menneske. Forestillingen løber af stablen den 5.- 8. februar i Kongreshallen i Kolding.
Tabita