Steven Curtis Chapman – This Moment

Steven Curtis Chapmans 16. album This Moment er hans første store projekt i mere end tre år. Hans visdom, nye ideer og bredere perspektiver afspejles tydeligt i lyrikken på dette album.Med erfaring samlet sammen gennem de sidste to årtier, fem Grammier og 51 Dove-priser sætter Chapman sit spor i den kristne pop/rock-musikverden. Temaet på en cd har altid været meget vigtigt for Chapman. Derfor har det været et af de mest udfordrende projekter for den kristne artist at sammesætte This Moment og finde kernebudskabet.
– Jeg er nødt til at høre klart fra Gud, hvad det er, han vil, at jeg skal dele fra denne pIatform. Efter et stykke tid kom ordene fra Johannes Åbenbaring 1,19 til mig: ”Skriv det, du har set…” Det var, som om Gud sagde: ”Bare skriv det, du ved!”, siger Chapman.
Det som Chapman peger på som meget vigtigt, er det, som han ser gennem sin families vækst og sit hjerte for international outreach, nemlig ”The miracle of the moment” (Øjeblikkets mirakel).
– Jeg vil gerne udtrykke, at Gud har mere omsorg for vores hverdag, end vi tror. Han er ikke kun i dalen eller på toppen af bjerget, han er også på den lige og åbne vej. Jeg håber, at vi virkelig må opleve, hvad han gør lige i dette øjeblik, siger Chapman.
Albummet rummer en fylde og variation både musikalsk og lyrisk. Lige fra nuets øjeblik, til at Gud ejer alt og er til stede både i USA, Europa, Afrika og Asien. Hvordan en far danser med sin datter fra barndom til kvindelighed. Til vi alle er brudte og har brug for kærlighed og en frelser. Vi er Guds børn, vi bærer hans navn, og han kalder os ved navn. Det er blot nogle af temaerne på albummet, som Chapman trækker en rød tråd igennem og afslutter med ordene: Halleluja, Gud regerer, lad os fryde os, syng halleluja, syng hans pris, lad os glæde os.
Tabita