Ægtepar fandt tegn i kartoflen..

En præstefamilie fra Florida fik sig en overraskelse, da de skrællede kartofler.Præstefamilien Brewster fra Florida oplevede en usædvanelig hændelse, da præstefruen Renee skrællede kartofler, skriver Nyhedsavisen.

Dette usædvanelige billede dukkede op i en artikel på Nyhedsavisens hjemmeside den 24. januar 2008. En præstefamilie i Florida havde opdaget, at der var et kors-tegn i en kartoffel, de var ved at skrælle.

Der skulle et tegn i en kartoffel til at forstærke ægteparrets tro og genopflamme deres ønske om at nå endnu flere mennesker med næstekærligheden.
Den så ud af en helt almindelig kartoffel i posen, men da den blev skrællet og snittet, indeholdt den et kors.
Renee Brewster opdagede ikke noget, før hendes 10-årige barnebarn så tegnet. For pigen lagde straks mærke til, hvad der gemte sig inden i kartoflen.
Først da indså Renee, at der ikke var tale om en helt almindelig kartoffel.
– Det er jo Jesus på korset. Det kan enhver jo se, sagde Renee til myfoxcolorado.
Både Renee og hendes mand mener, at det var et tegn fra Gud. Efter at have studeret billedet i kartoflen af Jesus, er de blevet mere motiverede for at hjælpe deres medmennesker og udbrede den kristne tro.
Red.