Teenageleder- konference ’Generationnext’

Nyt tiltag skal udvikle kristent teenarbejde.Teenageleder- og medarbejder-konferencen foregår den 7. – 8. marts i Herning Frikirke.”Generationnexts” ønsker at opmuntre det kristne teenagearbejde i Danmark til at nå nye højder og vokse. Målet er at se en teenagevækkelse sprede sig i Danmark.
– Vi har startet Generation-next, fordi der ikke er nogen konference for teenageledere i kristent regi, udover sommerlejrene. Vi synes, at det mangler, siger Michael West, koordinator for Generationnext.
Planen er indtil videre, at konferencen skal forløbe lokalt i Herning én gang om året de næste fem år.
– Vi vil være med til at udvikle, udruste og se garvede såvel som nye teenageledere og medarbejdere gå foran og sætte en høj standard og samtidig formidle den nødvendige viden og færdighed, siger arrangørerene bag konferencen.
Tabita