Bøjlebirger på spil igen

Spændende og morsom børnekrimi af Thomas Teglgaard.„Sådan gik det til, at en uskyldig mand brutalt blev skudt ned og dræbt, og tre uskyldige mænd blev anholdt. Alt sammen fordi de befandt sig på Hovedbanegården netop denne dag, og, ikke at forglemme, fordi de tilfædigvis havde deres rødder i Mellemøsten og derfor havde lidt mere farve i kinderne og lidt mere skæg i ansigterne“.Sådan står der i Thomas Teglgaards nye børnekrimi Bøjlebirger – og terroristerne, der er en fortsættelse af Bøjlebirger og den forsvundne prinsesse. Bøjlebirger er kikset og bliver moppet i skolen. Han tror på Jesus, og han har mødt en engel, der hjælper ham. Han er udvalgt og får forskellige opgaver.
I den nye bog får han til opgave at fange terrorister, der vil springe mennesker i luften i Allahs navn. Bøjlebirger og Thomas Teglggaard bringer os direkte ind i en nervøs tid med terror og terrortrusler. Bogen er højaktuel.
En lille gruppe terrorister har besluttet at sætte en frygtelig plan i værk, som kan koste mange menneskers liv. Derfor bliver englen sendt til Birger. Han skal forhindre katastrofen – og gør det. Det er troen på Gud og Jesus, der hjælper ham, og Bøjlebirger bliver til Superbirger.
Bogen er samfundskritisk, ikke mindst i vores forhold til nydanskere, den er fyldt med spænding, og vi ser gang på gang psykiateren i forfatteren dukke op i forhold til normalitet hos børn.

Fremragende børnebog

Thomas Teglgaard er ved at etablere sig som en spændende børnebogsforfatter.

Thomas Teglgaard fortsætter her i Bjarne Reutersk Bertram-stil. I den første bog holdt han ikke stilen hele vejen igennem, men denne bog er langt mere helstøbt end den første og holder tonen og stemningen hele vejen igennem. Det er en fremragende børnebog, som en del voksne også vil kunne glæde sig over. Med den nye børnebog om Bøjlebirger er Thomas Teglgaard ved at eta-blere sig som en spændende børnebogsforfatter, og jeg glæder mig allerede til næste bind i serien om Bøjlebirger.

Thomas Teglgaard:
Bøjlebirger – og terroristerne
134 sider • 149,95 kr.
Forlagsgruppen Lohse