Hillsong – with hearts as one

Så er Hillsong United atter på banen med et nyt album, ”With hearts as one”, en dobbelt cd med 30 stærke lovsange på engelsk og en enkelt på spansk.Der er ikke så meget at sige om Hillsongs ungdomsband United, alle kender dem og deres velkendte rockede/poppede lyd.
Selv om albummet er udkommet i 2008, er alle sangene imidlertid ikke helt nye. Albummet ”With hearts as one” er en opsamlings-cd, med live-sange fra Hillsong Uniteds turneer over hele verden i 2007. Det er en fin cd med stærke lovsange og tilbedelsessange, som Hillsong plejer at levere dem.
En enkelt sang på disk 2 bliver sunget på spansk, ”Fuego de Dios” (Fire fall down), det giver ekstra krydderi. Jeg synes også, det er spændende at kunne følge med på coverets bagside og se, hvilket land den pågældende sang er indspillet i. Det giver en følelse af at blive taget med rundt om jorden, ikke på 80 dage, men på knap to timer.
Selv om vi kender sangene og lyden, er det en god investering, hvis man ønsker en opsamlings-cd fra Hillsong United.
”With hearts as one” kan fint anbefales, både for nye lyttere og for garvede Hillsong-fans.
Tabita