Nye bands på Glow

Årets Glowfestival bliver ikke, som den plejer. Den mudrede græsplane i Lunderskov bliver skiftet ud med Horsens Ny Teater. Campingvogne og telte forsvinder, for festivalen afholdes på en enkelt dag.

BlueEyesSoul (t. venstre), Project86 (nederst t.venstre) og The Dawn (nederst t. højre) spiller alle på Glowfestivalen i Horsens Ny Teater.

En ting er dog, som det plejer at være. Glowfestival er kristen musik og samvær i stor stil. De første tre hovednavne er nu offentliggjort, og der er nogen for enhver smag.

Noget for enhver smag

I år kan man opleve det nye danske band The Dawn, der spiller ærlig og direkte rock med masser af energi. Svenske BlueEyesSoul tog Glowfestivalen med storm sidste år. Bandet blev dannet for tre år siden og har siden fået en stor fanskare og spillet over hundrede koncerter i Skandinavien. I år kommer de tilbage til Glow og vil igen gøre deres bedste for at få deres budskab ud over scenekanten.
Sidst men ikke mindst kommer den amerikanske gruppe Project86, der med sine ti års erfaring er den mest rutinerede gruppe på festivalen. De tre mænd fra Orange County, Californien, har udgivet seks cd’er siden 1998 og solgt over 300.000 eksemplarer. Deres post-hardcore/hard rock-musik har ført dem langt omkring i verden, og i år kommer turen så til Danmark.
Glowfestivalen løber af stablen den 16. august. Billetter kan købes på festivalens hjemmeside.
Sidsel