Worth Dying For

Stærke tekster, dygtige sangere og en guitarist, der ved, hvad han laver. Cd’en Worth Dying For fra bandet af samme navn er rock med dyb mening. Med titler som ”Consume me now” og ”Die to live” fortæller sangene om en mægtig og kærlig Gud og et brændende ønske om at tilhøre ham. De to forsangere, en mandlig og en kvindelig, synger med en intensitet og en overbevisning, der gør, at man som lytter virkelig kan føle, at Gud er værd at dø for.
Musikken er stærkt præget af el-guitar, og bandets guitarist kan virkelig noget med sit instrument. Der er højt tempo, og musikken indbyder til, at man skruer helt op for anlægget. Selv de mere stille numre skal helst høres med høj volumen, for det her er musik, der går ind i kroppen, så man næsten ikke kan sidde stille.
Mange af sangene er stærkt lovsangsprægede, og der er intet i vejen for at synge med, for teksterne står i omslaget. Worth Dying For brænder for at nå ud til ungdommen med deres musik. På coverets bagside udtrykker de selv deres ønske på denne måde:

– Hver generation har en særlig lyd og stil der kan vække den stærkeste hær på jorden… Dig. Vi vælger at tage vores instrumenter, løfte vore stemmer og marchere rundt om murene af falskt håb, mens vi proklamerer vores Herre. Fjenden siger han ejer nutidens ungdom… Vi har en anden mening! -Worth Dying For
Sidsel