Addison Road

Stærke vedkommende tekster om livet som kristen til musik, der ikke er banebrydende, men bestemt værd at lytte til.Addison Road er et debutband med masser af erfaring. De fire mandlige musikere og den kvindelige forsanger har alle arbejdet med musik længe, og det kan høres. Måske er det netop derfor, musikken lyder som noget, der er hørt før. Stilen er rock med en kvindelig sanger, der ligger oppe i de høje toner. Det er ikke musik, der kan head-banges til, men hop og dans er oplagt. Det er god musik, med meget trommer og bas, men noget nyt er det ikke.
På tekstsiden er der til gengæld udvist stort mod og ærlighed. Sangene tager fat i de emner og problemstillinger, man ofte står i som kristen. Der er sange om ikke at tilpasse sig verdens krav og normer. Sange om at føle sig alene og magtesløs. Sange om alle de valg, vi må træffe hver eneste dag. Kort sagt, sange om livet med Gud.
Teksterne er skrevet på en måde, som især unge vil kunne identificere sig med.
Alle sangteksterne kan findes på cd’ens omslag, og på www.refleks.dk kan man finde en dansk oversættelse at alle sangene.
Addison Road kan anbefales til alle, der kan lide rockmusik med indhold. Musikken er god, vokalerne er solide og teksterne er fantastiske. Det er klart værd at lytte til.
Sidsel