Gensyn med missionærerne

DR2 genudsender program med Tanzania-misisonærerne Agnes og Carsten Rahbek.Det bliver til et gensyn med Tanzania-missionærerne Agnes og Carsten Rahbek, når DR2 på søndag genudsender tema-udsendelserne ”Under præstekjolen”.

Carsten Rahbek er præst på en anden måde. Han er sammen med sin kone Agnes udsendt som missionær til Tanzania.

På søndag kan vi igen følge Agnes og Carsten Rahbek og deres missionsarbejde i Tanzania. DR2 genudsender temaet ”Under Præstekjolen”, og heri indgår programmet ”På Herrens mark” om det danske missionærpar.
I programmet er Agnes og Carsten Rahbek på vej til Tanzania for Luthersk Missionsforening, hvor de skal forsøge at omvende masaier, barabaigs og andre af bushens stammefolk.
DR2 Tema er med lige fra udsendelsesfesten i Ryslinge Forsamlingshus til Carsten Rahbek viser Jesus-film i skumringen på den afrikanske savanne for et publikum, hvor nogle af dem aldrig har set et levende billede før.

Sendes på DR2 søndag
d. 8. juni kl. 15.10