Reflekt

Reflekt er debut-albummet fra den danske gruppe af samme navn. Cd’en er en stærk samling af rocksange med en medrivende lyd og tekster, der kan tale ind i de fleste unges liv.Med sange som ”Future” og ”Let Love Be The Foundation of Your Acts” kommer de med en stærk opfordring til at leve i Guds nærvær og følge hans planer. Teksterne forholder sig til ting som tro og ærlighed, samt de udfordringer det giver at være ung og kristen.
Selve navnet på bandet er et klart signal om, at gruppens mål er at være en refleksion af Gud. .
Bandet Reflekt består af syv unge mellem 18 og 25 år. Det har eksisteret i fem år og turneret Danmark rundt. Gruppen har tidligere udgivet en Ep, som har fået meget ros. Med albummet Reflekt har gruppen bevæget sig ind på cd-markedet, og det med stil.
På trods af deres unge alder har Reflekt en stor modenhed i musikken, der både er vedkommende og meget professionelt udført. Bandet har tre guitarister, der supplerer hinanden rigtig godt. Der er en rigtig god balance i det musikalske billede som helhed.
De tre sangere er det eneste, der afslører, at bandet ikke er så gammelt. Man kan høre, at deres stemmer endnu ikke har opnået fuld modenhed. Dette er dog ikke på en negativ måde, da sangerne er rigtig dygtige og harmonerer fint i det samlede lydbillede. At man kan høre, de er unge, kan faktisk ses som en force, da det tydeliggør, at det er unge, der synger til og om unge.
Alt i alt er Reflekt et rigtigt stærkt rockalbum fra en dygtig dansk gruppe, som vi sikkert vil høre meget mere til i fremtiden.
Sidsel