GOD TV udvider i Hong Kong

HONG KONG – I ét hug får 882.000 hjem nu adgang til den kristne satellitkanal The God Channel.Den største udbyder af betalings-tv i Hong Kong, ”now TV”, har besluttet at tage den kristne satellitkanal, The God Channel, med ind i sit programudbud.
I 2004 blev kanalen for første gang lanceret på kabel-tv i Hong Kong, og i 2006 fulgte den sammensmeltede kinesiske by Macau. Og tirsdag den 2. juli lød så startskuddet for de kristne 24-timers-udsendelser på now TV-netværket.
TV-stationen blev grundlagt i England i 1995 af Rory og Wendy Alec og bliver i dag modtaget af seere i 214 nationer på verdensplan. Oprindelig var Hjørring i Danmark den første by i verden, der kunne præsentere GOD TV på et lokalt kabel-tv. Nu er turen så kommet til 882.000 hjem i Hong Kong.
-mibo