Årsmøde analyserer bibelske profetier

Den International Kristne Ambassade holder årsmøde i Herning lørdag den 16. august. Den messianske jøde og journalist Doron Schneider (billedet) vil tale over emnet Kampen og Israel i profetiernes lys.Årsmødet foregår i Sct. Johannes kirke. Doron Schneider er 41 år gammel og bor i de judæiske bjerge lige uden for Jerusalem sammen med sin israelske kone Tsiona. Som 10-årig emigrerede han fra Tyskland til Israel sammen med sin familie. Han har gået i israelske skoler og har studeret geografi og PR. Han har aftjent den treårige værnepligt i angrebsstyrkerne i den israelske flåde. Som alle andre israelere bliver han indkaldt til militærtjeneste hvert år i fire uger og har bl.a. deltaget i den 2. libanesiske krig.
Doron har arbejdet som journalist for nyhedsbureauet Israel Today og har været fotograf på en af Israels største aviser, ”Yediot Achronot”.
Han er med i lederskabet i den menighed, han startede for tre år siden i bosættelsen Maale-Adumim.
I dag er han PR-medarbejder på den Internationale Kristne Ambassade Jerusalem.
/sl