Hvis du bare vidste…

”Hvis du vidste, hvilken rigdom du ejer i Jesus Kristi frelserværk, hans soningsværk, da ville du læse og høre Ordet og derigennem åbne dit hjerte for ham.

Yvonne Marquard
Pedersen
Forfatter og
foredragsholder

Lad Ordet arbejde i dig. Det er Guds vilje. Vær åben, vågen, bed og tag imod ham.
Du vil møde Jesus i alle tilfælde, hvad enten du vil eller ej. Her på Jorden kan du møde ham, i Himmelen på dommens dag skal du møde ham. Giver du Jesus dit ja her på Jorden, vil han give dig sit ja i Himmelen på dommens dag. Siger du nej til at tage imod ham her på Jorden, siger han nej til at tage imod dig i Himmelen. Tøv ikke, tag imod ham, din frelser Jesus Kristus. Der findes intet andet navn, hvorved der gives frelse. Alt andet er evig fortabelse, du bestemmer selv din skæbne, og hvor du vil tilbringe evigheden. Læs Johannes’ Åbenbaring, det er alvor.

Vær ikke lunken i din tro. I tro gælder det ja eller nej, ikke et måske. Jesus siger: »Den, der ikke er med mig, er imod mig«, det er tankevækkende.
Lidelserne her på jorden er intet imod den lyksalighed, der venter os i Himmelen. Selv de allersværeste stunder i menneskelivet er let­tere at bære, når man ved, at man blot kan lægge det i hans hånd, thi han gør alt vel.
Det koster livet at leve. Hvis ikke hvedekornet lægges i jorden for at dø, vil der kun blive det ene korn, men lægges det i jorden for at dø, bærer det mange fold. Det har vi Jesu Kristi ord for.

Lad ikke verdens rigdom og glæder blive dit liv, så får du kun verdens løn og har intet til gode. Forsag verden, lev i den, men ikke for den, lev i Jesus Kristus, og du vil arve al Himmelens rigdom til evig tid. Saml dig skatte i Himmelen.

De fleste ikke-kristne tror, at et liv i kristendom er kedeligt og trist, men det er lige modsat. Det er i kristenlivet, man virkelig lever. Der er så utrolige glæder og værdier i det, og det giver fred i stedet for angst. Man er ikke mere slavebundet af de mange rusgifte m.m., som kan gøre livet til et helvede på jorden. Kristenlivet er et liv i frihed og fred, men også en daglig kamp imod alle Satans påfund og vore synder. Men lægger man sit liv i Jesu hånd, må selv Satan give op, og du er fri.”

Fra bogen: ”Herrens omveje er uransagelige” af
Yvonne Marquard Pedersen
(Lohses forlag, 249.95 kr.)
hvor hun fortæller om sin egen ”omvej” til kristen tro.

Yvonne forlod sin mand og rejste med sin rygsæk til Peru for at finde et kloster, som hun havde læst om i en nyreligiøs roman.
Men klosteret fandtes slet ikke i virkeligheden. Efter at have vandret i bjergene og sovet i sovepose hos fattige bjergbønder i månedsvis, kom hun – døden nær – i kontakt med kristne, som hjalp hende.
Da hun vendte hjem til Danmark havde hun fundet det, hun søgte efter… Meningen med livet.


Artiklen fortsætter efter annoncen: