Før Søndagen fra Hornslet

Det Ny Kammerkor synger i august måned i Hornslet Kirke sammen med folk fra egnen under ledelse af Anders Gaden og organist Claus Pedersen.Det Ny Kammerkor, der kommer fra Vendsyssel, holder gennemsnitligt ti koncerter om året. Koret har bl.a. deltaget i en international konkurrence i Tallinn, Estland 2007 og i en støttekoncert for den Internationale Hospicedag i Vor Frue Kirke, Århus 2006.
Fra korets repertoire inden for kirkemusik kan nævnes: Buxtehudes ”Missa Brevis”, Thomas Løbgers ”Tre Mariasange”, Lange-Müllers ”Tre Madonnasange”, Poulenc’s Julemotetter. Satser af Knut Nystedt, Felix Mendelssohn, Johannes Brahms og Heinrich Schultz, Cesar Geoffray, W. Buchenberg ”Ich bin das Brot des Lebens”, Morten Lauridsen ”O magnum mysterium”.
Der er tale om genudsendelser fra 2006.

Før Søndagen sendes næste gang
d. 9. august på DR1