Kongebørn

Kongebørn er en livsglad og levende børne-cd, med kvalitetsmusik og vedkommende tekster.Der er 16 sange på cd’en, nogle med fuld fart på, og nogle mere stille og eftertænksomme.
Flere kvindelige solister leder sangene, og et lille børnekor synger med på mange af dem. Balancen mellem solister og kor fungerer rigtig godt, og de forskellige sangere kompletterer hinanden fint. Musikken er meget professionelt udført, og det er svært ikke at blive i godt humør, når man lytter til cd’en.
Kongebørn egner sig ikke til helt små børn. Ingen af sangene lægger op til fagter, og der er rigtig meget tekst. For de større børn er teksterne til gengæld rigtig gode. Sangene fortæller om Gud i børnevenlige termer og beskriver det at have Gud med i hverdagen.
Det lyder måske som noget, der er hørt før, men det er det ikke. Sangene er meget kreative, og med titler som ”Jordbærhaven,” ”Min lille Kat” og ”Alt er Kedeligt” har Kongebørn bevæget sig langt væk fra de klassiske måder at beskrive forholdet mellem et barn og Gud.
Kongebørn er en glad og frisk cd, som de fleste børn fra seks år og op vil elske.
Sidsel