Så er der Glow-Festival

Lørdag den 16. august går det løs på Horsens Ny Teater. Hele ti timer spækket med fed musik og rigtig festivalsstemning er, hvad der venter de forventede 750 deltagere på årets Glow-festival.Både danske og udenlandske bands og solister skal spille på teaterets store scene. Mellem koncerterne er der rig mulighed for at gå på festivalens café eller tage en strøgtur på gågaden i Horsens by, hvis festivalsgarderoben lige trænger til at blive frisket lidt op.

Festival på en dag

For første gang i år afvikles festivalen på bare én dag. Campingvogne og telte er væk, men arrangørerne af Glow-festivalen har gjort deres yderste for at beholde festivalsstemningen alligevel. Kristen Lokal Radio har fået lov til at lave en café-scene, hvor der vil være musik, interviews med nogle af musikerne og en masse sjov og ballade. Festivalsdeltagere, der har skrevet noget musik, som de gerne vil have andre til at høre, kan tage en cd med til café-scenen, hvor der er en god chance for, at bidraget vil blive spillet.
Et af de store navne på festivalen er Sixpence None The Richer, der sidst i halvfemserne fik stor popularitet med singlen Kiss Me, som nu er titelmelodien til tv-serien Dawson’s Creek. Sixpence None The Richer gik fra hinanden i 2004, men blev genforenet i 2007 og kan nu opleves live på glow-festival 2008.

Populært dansk band

Den eneste danske gruppe, der skal optræde på Glow-festivalen, er rockbandet The Dawn. Bandet blev dannet for bare et år siden, men har siden da stormet fremad i popularitet. Gruppens første album forventes at udkomme efter jul, men indtil da kan man glæde sig over at opleve dem live på festivalen.
Ud over disse grupper, kommer norske Marte Lavik, svenske Blue Eyes Soul og amerikanske Projekt 86 på festivalen. Grupperne er vidt forskellige, og der er helt sikkert noget for enhver smag.
Dørene til festivalen åbnes lørdag den 16. kl. 13.00. Arrangementet forventes at slutte omkring kl. 23.00.