TV-kirkegang flyttes til DR2

Kirkelige udsendelser må vige for OL og flyttes derfor midlertidigt fra DR1 til DR2.Mens OL-feberen raser, tager også DR Kirken et hop. Dog kun til nabokanalen.I forbindelse med De Olympiske Lege i Kina er sendingerne fra DR Kirken midlertidigt flyttet fra DR1 til DR2.
I lighed med de to første søndage i august byder månedens præst, Lea Norup, således kirkegængerne velkommen til gudstjeneste søndag den 17. august kl. 12.35. Lea Norup er til dagligt sognepræst i Harlev-Framlev vest for Århus.
DR Kirken sender i år 48 gudstjenester og har ifølge tal fra DR TV-Medieforskningen i gennemsnit 63.000 kirkegængere hver gang.

Før Søndagen

Programmet Før Søndagen kan ligeledes ses på DR2 under OL. Op til de kommende helligdage drejer det sig om udsendelserne lørdag den 16. august kl. 13.00 og lørdag den 23. august kl. 14.20.

DR Kirken sendes
den 17. august kl. 12.30 på DR2