Sommernyt
Sommer Oase slog igen besøgsrekord

Trods ”stærkt forhøjede priser” tiltrak Dansk Oase 4110 deltagere til Odder – og Gud kom også, da han blev inviteret…Selv om Dansk Oases sommercamp i Odder sidste år fik flere besøgende end forventet, endte det alligevel med underskud. Det ville man ikke risikere i år.Derfor besluttede ledelsen at hæve deltagerprisen med ca. 50 pct. Det kostede fx. en éndags-besøgende 400 kr. at deltage. Og de op mod 600 frivillige, som sidste år fik betalt mad eller ophold, måtte i år selv betale.
Målet er, at SommerOasen også skal betale for den arbejdstid, som sekretariatet bruger på at forberede den store sommerlejr i Odder.
Prisen blev diskuteret lidt mellem teltene og på årsmødet, men den holdt åbenbart ikke mange væk i år. I hvert fald var der igen i år ny rekord med ikke færre end 4110 deltagere, næsten 700 flere end i 2007.
Og Gud kom også… I hvert fald skete der mirakler, og mange blev berørt – især på torsdagens aftenmøde, hvor taleren, Derek Morphew fra Sydafrika, indbød Gud til at komme nær. – Han holdt en pause, hvorefter ting begyndte at ske i teltet.
Morphew holdt iøvrigt ugens bibeltimer om formiddagen. Blandt de øvrige talere var Mike Breen, USA, mens Jens Petter Jørgensen fra norsk Oase måtte melde afbud på grund af sygdom.
Henri