Julie blev helbredt for livslang hovedpine

Og det har givet hende en helt ny opfattelse af Gud som Far.- Siden jeg var en lille pige, har jeg skåret tænder som en vanvittig. Udover at mine tænder og kæber er hårdt medtaget, har det skabt konstante muskelspændinger i min hals, nakke og ryg. Det har givet mig kronisk spændingshovedpine – en stor plage i mit liv.

– Denne oplevelse ændrede noget i mig: Fra at tænke, at Gud ikke gad at tage sig af mine småproblemer, til at vide dybt i mit hjerte, at Gud er min far, der har ufattelig stor omsorg for mig, fortæller Julie Knudsen.

Det fortæller Julie Knudsen, som er 1.-års elev på Mariager Højskole.
– Sidste år startede jeg endelig i en behandling, som faktisk kunne hjælpe mig, men det ville tage flere år, før jeg ville mærke resultatet af det. Indtil da fik jeg at vide, at det faktisk ville blive værre, fordi kroppen ville reagere på forsøget på at bryde gamle vaner. Og ganske rigtigt, det blev værre. Henad efteråret tog min hovedpine til.
I slutningen af november sidste år havde jeg en periode, hvor jeg græd mig selv i søvn om aftenen, fordi jeg havde så mange smerter. Jeg bad Gud hjælpe mig, men ærlig talt havde jeg lidt svært ved at tro på, at han ville gøre det, indrømmer Julie.
– Den første uge af december havde vi undervisning i læren om Jesus med Leif Petterson. På tredjedagen handlede undervisningen om Jesus som læge. Efter en tid med undervisning om helbredelse var det tid til at praktisere det.
Da der var blevet bedt for nogle forskellige ting, kom Leif hen til mig og sagde, han fornemmede, at de skulle bede for mit hoved. Jeg var ikke mange sekunder om at sige ”ja tak, det er vist en god ide..”
Leif og nogle af de andre elever lagde hænderne på mig, og Leif bad en bøn.
Jeg blev meget overvældet af Helligånden. Tårerne styrtede ned af kinderne på mig, og hele min krop blev voldsomt varm og sitrende.
Mens der blev bedt, forsvandt smerterne fra mit hoved. Jeg kan bedst beskrive det som en alt for stram hjelm, der blev fjernet fra mit hoved. Det var en kæmpe befrielse.

Kilde: mariager-hojskole.dk