400 kristne unge på lejr

KFS holder efterårslejr med 400 unge på Skanderborg Gymnasium.- Kan man være teenager, gymnasieelev OG interesseret i Jesus?

De mange unge på lejren er sammen om Gud. Her er de sammen til nadver ved en tidligere KFS-lejr i Grenå.

Ja, lyder meldingen fra Kristeligt Forbund for Studerende (KFS), der hvert år arrangerer en stort anlagt lejr for 400-500 unge i gymnasie-alderen.
I år løber lejren af stablen i Skanderborg, og temaet for lejren er ”Forsoning”.

Hygge og Jesus

– Lejren består af en masse forskellige møder, foredrag og seminarer, krydret med god mad, lækker musik og masser af tid til at hygge sig, fortæller lejrchef Øjvind Hansen.
Lejren plejer at være et tilløbsstykke for gymnasieelever fra hele landet – flest kristne, men også andre unge, der gerne vil vide mere om kristendommen.
– Vi får besøg af utroligt mange spændende foredragsholdere. Vores egen generalsekretær Robert Bladt taler om forsoning mellem Gud og mennesket. Derudover bliver der fokus på forholdet mellem mennesker og forholdet mellem jøder og palæstinensere, fortæller Øjvind Hansen.
Foredraget kan opleves søndag eftermiddag og varetages af Peter Madsen, som er ungdomssekretær i Israelsmissionens Unge.
Han vil fortælle om projektet ”Musalaha”, der er et forsoningsarbejde mellem kristne palæstinensere og messianske jøder.
– Alt i alt har vi rigtig mange spændende ting at byde på, så det skal nok blive en fantastisk lejr, fortæller Øjvind Hansen.
KFS er en studenterbevægelse i Folkekirken.
Organisationen består af ca. 1200 unge mellem 17 og 25 år, som mødes i grupper i hele Danmark. KFS arrangerer årligt to store landslejre, ”Discipeltræf” i efterårsferien, der er for unge i gymnasiealderen og ”Påskelejr” i påsken, der fortrinsvis er for studerende.
Olivia